Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία σας όσο το δυνατό σε μικρότερο χρόνο.!!!

Oι αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορική COURIER.

ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΣΕ ΕΛΛΆΔΑ

Τα μεταφορικά για όλες τις περιοχές είναι 4.50 ευρώ εντός Ελλάδας. 

Δωρεάν τα μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ σε όλες τις περιοχές και σε Πληρωμή με Κατάθεση ή Κάρτα.

Σε περίπτωση επιστροφής - αλλαγής του προϊόντος υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση του πελάτη, 6 ευρώ για κανονικές και 8 ευρώ για Δυσπρόσιτες.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και νησιά (αναφερόμαστε για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα .


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ:


Η αλλαγή γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:
1. Στον χώρο σας (ανταλλαγή χέρι με χέρι) με τον courier o οποίος θα σας παραδώσει το νέο νούμερο ή σχέδιο που επιθυμείτε.
2. Να παραλάβετε στο κοντινότερο κατάστημα Speedex courier της περιοχή σας, κάνοντας εκεί την ανταλλαγή.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Τα προϊόντα θα πρέπει να δοκιμάζονται σε μαλακή επιφάνεια, μέχρι να σιγουρευτείτε ότι θέλετε να τα κρατήσετε. Τα παπούτσια θα πρέπει επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και κατάσταση. 
Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να κάνετε αντικατάσταση του προϊόντος της παραγγελίας σας, επικοινωνήτε μαζί μας για να μας ζητήσετε επιστροφή του ποσού αγοράς. Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά με εταιρία της επιλογής του (χρέωση αποστολέα).Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα προχωρήσει η διαδικασία για την επιστροφή χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του προϊόντος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά την αξία των προϊόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier  δεν επιστρέφονται! (Σημείωση: Σε περίπτωσή επιστροφής των προϊόντων χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση δική μας,  η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή)